Bijwonen Bachelorproef verdedigingen

Op vrijdag 15 april heb ik 5 bachelorproef verdedigingen bijgewoond. Er waren 2 onderwerpen die mij aanspraken, “Are we living in a virtual world?” sprak mij aan omdat dit over de opkomende technologie gaat namelijk Virtual Reality, de 2de verdediging die mij aansprak was “Sluit de ICT-infrastructuur van scholen aan bij de noden van leerlingen en leerkrachten” dit omdat ik volledig begreep waarover de leerlingen het hadden doordat ik mijn 6 jaar middelbaar in de school van zijn steekproef had gedaan.
Eerder deze week heb ik ook een mini-onderzoek gedaan naar de onderzoeksvraag “Zal 3D interactie gebruiksvriendelijker zijn dan hoe we nu werken met computer”, ik vond de bachelorproef over Virtual Reality een aanvulling op mijn mini-onderzoek.

15/04/2016

Terug naar overzicht